Bio

Mijn naam is Bryan van den Berge.

Ik ben geboren op 26-7-1995 in Steenbergen (N.B.) Nederland. Muziek is mijn grote passie. Het draaien is al op jonge leeftijd begonnen met schoolfeesten en partijen. Toen ik 10 jaar oud was, draaide ik de Sinterklaas TV uitzending van @Nick aan elkaar op Nickelodeon.

Maar het ondernemers bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op mijn 16e zijn mijn ouders en ik naar de rechtbank in Bergen op Zoom geweest om handlichting aan te vragen. Dit betekent dat een minderjarige zelfstandig mag ondernemen. Op dat moment was ik officieel de jongste ondernemer van Zuid West Nederland. Dit is uitgebreid in de pers geweest.

Steenbergse Courant In Gebouw-T, het poppodium van Bergen op Zoom , T star gedraaid. Discoteca Apollo in Torrevieja Spanje staat ook al op mijn cv. Ik ben de Resident Dj in De Commerce Kruisland, FeestCafe de Babbelaar in Steenbergen en Buddha`s in Steenbergen.

Inmiddels al op talloze feesten gedraaid zoals: Bruiloften, birthday Party´s, Sweet sixteens, grote en kleine evenementen, Apres Ski Party´s, Schuimfeesten te veel om op te noemen. Ik ben wat wat je noemt een echte allround Dj.

Naast het draaien doe ik ook veel aan licht en geluid verhuur, dit valt onder Van Den Berge Producties & Rentals - Professionals in Licht en Geluid. Hier kunt u voor grote en kleine producties terecht.

Om de klant maximaal te kunnen bedienen, hebben we ook een @wins Evenementen Fotografie. Met deze service leggen we heel uw feestavond vast. Onze fotograaf weet de sfeer perfect vast te leggen.

Dit alles had ik niet zonder mijn ouders kunnen bereiken, die mij altijd hebben gesteund en nog altijd steunen.

Bryan