Rentals
Van Den Berge Producties & Rentals - Professionals in Licht en Geluid
Wij verzorgen Kleine en Grote Producties, voor uw Binnen en Buiten activiteiten.

Zoek niet verder, dit is het adres waar u moet zijn. Één factuur voor de complete productie. Geen gedoe met vier of vijf leveranciers, wij nemen al uw zorgen uit handen. Wij verzorgen uw complete party/evenement. Alles is mogelijk van tent tot garderobe, van dansvloer tot de complete catering, van toiletwagens tot stroomvoorziening.

Wij werken met zeer goede en betrouwbare partners, die garant staan voor kwaliteit. Vraag vrijblijvend informatie aan, wij maken graag een passende offerte.
Voor foto`s gaat naar onze Facebook-pagina.

Bandjes en artiesten uitversterken
Bandjes en artiesen uitversterken, wij werken met alleen maar top merken. Dus bent u opzoek naar de perfecte mix voor u en uw band, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

NEXO
Nieuw in de verhuur! NEXO! Wegens vernieuwing assortiment & op veler verzoek. Wij streven naar het leveren van de beste kwaliteit en houden graag onze klanten tevreden. NEXO staat bekend als topmerk, dit door onder andere zijn heerlijke sound. Super geluid voor live- optredens van zowel artiesten, als van bands! Natuurlijk kan een DJ zich ook prima uitleven met onze NEXO sets! Niet bekend, nieuwsgierig of niet overtuigd? Wij nodigen u graag uit voor een Demo! U kunt contact opnemen via tel. nr: +31(0)6- 14 77 84 84.

Klik hier voor de prijslijst (PDF).